Extra Facebook-pagina aangemaakt!

Sandra Rogiers Relax Body Mind Leave a Comment

Hoi, ik maakte op Facebook een extra pagina aan: welkom op Relax Body & Mind – Ontspan Lichaam & Geest.

(op Insta: Ontspan Lichaam En Geest)

Ik vertel je vandaag graag even hoe ik tot hier gekomen ben en wat ik met deze pagina wil bereiken.

Nadat ik in 2000 de diagnose MS kreeg begon mijn zoektocht in het complementaire wereldje wat mij zou kunnen helpen om zo goed mogelijk te blijven (ik had namelijk mijn moeder als voorbeeld hoe het kon aflopen).

Boeken, internet, info-avonden, kleine cursusjes, interessante ontmoetingen, van alles en nog wat bracht me op een veel gezonder pad. Met resultaat!

In 2016 besloot ik de vierjarige cursus Gezondheidstherapeut te volgen zodat ik mijn opgebouwde kennis met nog meer kon aanvullen en om daarna te kunnen delen met anderen.

Twee jaar later kreeg ik echter de ziekte van Menière en moest ik noodgedwongen stoppen.

Ik hield me op mijn goeie momenten en dagen algauw bezig met het schrijven van een blog op Facebook, Positivo Ofnie, waar ik alles van me afschreef en mezelf tegenkwam en mezelf beter leerde kennen (en nog steeds!) en waar ik het na een tijdje ook gewoon had over hoe ik de dingen zie en de wereld ervaar, wat later begon ik met een kookblog, De wispelturige kok en ik hield me ook bezig met enkele dingen ik in die twee jaar geleerd had en me heel erg aanspraken.

Toen ik me daardoor half 2019 veel beter voelde en me er klaar voor voelde startte ik met mijn praktijk, Relax Body Mind, waar ik voornamelijk energetische ontspanningsmassages deed en later ook relaxatietherapie en Bach Bloesemgesprekken.

Na enkele prima jaren op gezondheidsvlak, kreeg ik vanaf ergens september vorig jaar terug aanvallen van Menière, en die periode is helaas nog steeds gaande. Al enkele maanden tijdelijk geen massages of andere afspraken dus.

Dat neemt niet weg dat ik nog steeds de onweerstaanbare kriebel voel om met anderen te delen wat ik in al die jaren geleerd heb. En liefst met zoveel mogelijk mensen.

Misschien is dat wel de boodschap die deze periode voor mij inhoudt. (Wie mij al even op mijn blog volgt weet dat ik overal wel boodschappen en betekenissen en lessen in zie.) Dat het tijd is voor deze stap.

Vandaar dat ik deze pagina start. Vanuit de rust en relatieve stilte van mijn thuis kan ik zo toch mijn ei kwijt.

Hier wil ik graag op mijn goeie momenten en dagen allerlei tips en weetjes en relaxatietechnieken en duwtjes in de rug om iets nieuws te proberen of dingen terug op te nemen posten om je zo goed mogelijk te voelen.

Ik ga telkens op het einde van de maand vragen of je zin hebt om een vrije bijdrage te geven.

Dat houdt in dat je zelf kiest of en hoeveel je wil geven, afhankelijk van wat je er aan had en hoeveel je kwijt kunt. Zelfs al is het een symbolische euro, alles wordt, echt waar, even harT geapprecieerd! Zo wil ik het graag heel toegankelijk en betaalbaar houden voor iedereen.

Ik kijk er naar uit!

Warme groetjes,

Sandra

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *