De Wispelturige kok
Op zoek naar een specifieke blog?
Eigen onderzoek saboteren
By Sandra Rogiers
/ 11/07/2021
Niet echt bevorderlijk voor mijn onderzoek als ik dit maak zeker?
Read More
Belangrijk onderzoek 😉
By Sandra Rogiers
/ 10/07/2021
Ik ben met een heel belangrijk onderzoek bezig, nu het toch vakantie is, genaamd“Als ik elke dag volledig naar mijn...
Read More
Phad Thai à la moi (en ook wel à la moment)
By Sandra Rogiers
/ 08/07/2021
Doe jij dat ook soms?Dan lees ik een receptje en pas het helemaal naar smaak, wens en wat ik op...
Read More
Mijn favoriete juice-sap
By Sandra Rogiers
/ 04/07/2021
Ik ben ook weer aan het juicen geslagen. Komt allemaal in perioden bij mij... Blijft één van mijn favorieten:wortels met...
Read More
Als de anderen gehakt door hun puree willen…
By Sandra Rogiers
/ 30/06/2021
De zoon vroeg om puree van zoete aardappel. Met zacht gebakken gehakt. Allrighty, als de rest vlees eet bij de...
Read More
Bloemkoolpizza
By Sandra Rogiers
/ 28/06/2021
Ik gebruikte dit recept voor geroosterde bloemkoolschijvenhttps://madebyellen.com/gegrilde-bloemkool-plakken-oven/als inspiratie om pizza te maken. Een grote bloemkool horizontaal in dikke schijven snijden....
Read More
Vogelmuur-pannekoek
By Sandra Rogiers
/ 27/06/2021
Vogelmuur in mijn pannekoek. Ik heb het nogal voor eetbaar onkruid, de laatste tijd. Ik bakte vanochtend pannekoeken, en toen...
Read More
Restjes van frietjesavond verwerken
By Sandra Rogiers
/ 26/06/2021
Als je de avond voordien, om de bijna-vakantie in te zetten, verse frietjes gemaakt hebt met allerlei gekochte brolsnacks en...
Read More
Rustgevende verse kamillethee
By Sandra Rogiers
/ 10/06/2021
Kijk jij ook af en toe eens in je tuin welk "on"kruid er staat? Wij hebben dit jaar veel kamille...
Read More
Raapsteeltjespuree
By Sandra Rogiers
/ 09/06/2021
Een standaard ontbijt, niets voor mij. Ik luister naar waar mijn lichaam om vraagt. En oké, sóms denk ik dat...
Read More
Versiering uit de tuin
By Sandra Rogiers
/ 01/06/2021
Leuke versiering, vers uit de tuin, om gewone salade te pimpen. Madeliefjes en die mooie hartjes van het herderstasje.
Read More
Onkruidsoep
By Sandra Rogiers
/ 26/05/2021
De één noemt het onkruid, de ander noemt het gratis bladgroenten met geneeskracht. Waarom zou je het “on”kruid uit je...
Read More
Spinaziesaus
By Sandra Rogiers
/ 24/05/2021
1 uien 4 teentjes knoflook in stukjes snijden en aanstoven. Ik deed er nog 3 ringetjes van een pepertje in...
Read More
Gefrituurde bloemkool
By Sandra Rogiers
/ 23/05/2021
Frietpot voorverwarmen op 160 graden. Deeg maken van2 eitjes1 klein kopje (amandel)melk2 lepels (spelt)meel1 lepel kerrie. Bloemroosjes in het deeg...
Read More
Uien”pizza”
By Sandra Rogiers
/ 22/05/2021
Maakte ik als bijgerecht bij een overschot aardperen en gekookte eitjes van gisteren, nog wat worteltjes en kerstomaatjes erbij en...
Read More
Gelukkig kun je je elke dag herpakken – een goedmaak-ontbijt
By Sandra Rogiers
/ 22/05/2021
Een goedmaak-ontbijt. Neenee, ik heb geen ruzie gemaakt. Ik ben deze week door omstandigheden tegen mijn goede gewoonte in om...
Read More
Verse knoflookbroodjes
By Sandra Rogiers
/ 15/05/2021
(Veel lekkerder dan gekocht, al zeg ik het zelf! ) Voor 4:5 gram zout250 gram volkoren (spelt)meel5 gram droge gist20...
Read More
Slaatje met gebakken geitekaas
By Sandra Rogiers
/ 23/04/2021
Of hij nog eens mocht koken, vroeg de zoon toen hij hoorde dat ik wel al om een lading verse...
Read More
Linzen in appelsiensap!
By Sandra Rogiers
/ 23/04/2021
Móet je echt eens proberen:Linzen in appelsiensap koken, samen met een gesnipperd uitje. Kruiden naar wens. Sùperlekker!
Read More
Penne met courgette, champignons en hertshoornweegbree
By Sandra Rogiers
/ 16/04/2021
Dat laatste bood onze bioboer aan, kun je gerust vervangen door iets anders groens. 1 teentje knoflook, in stukjes2 uien,...
Read More