Drie soorten pasta in een kwartier!

Sandra Rogiers De Wispelturige Kok Leave a Comment

Als de één pasta carbonara wil eten, de ander pasta tonijn en nog een ander pasta met groentjes.

Pasta koken uiteraard, en dan:
Telkens voor 2 porties:

Pasta tonijn:
2 blikjes tonijn aanstoven in ruim olijfolie, kruiden met peper en zout. Helemaal in het begin dat ik dit maakte deed ik daar room bij, wat later werd dat sojaroom, intussen laat ik het zo, vinden ze hier ook lekker.

Pasta carbonara:
200 gram spekblokjes aanbakken, zonder vetstof
In een kommetje 2 eidooiers mengen met een grote handvol gemalen geitekaas en peper en zout.

Voor de pasta met groentjes gebruikte ik de restjes uit de frigo op:
mango-basilicumsaus van de dag ervoor, komkommer, rode paprika en kerstomaatjes.

Als de pasta gekookt was: een deel bij de tonijn, een deel samen met de inhoud van dat kommetje bij het spek en bij het laatste deel in de pot de groentjes roeren.

Een kwartiertje ferm doordoen, maar dat valt toch nog mee, hé…
Resultaat: iedereen content aan tafel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.