Een maand bezig en ze neemt nù al vakantie?

Sandra Rogiers Relax Body Mind Leave a Comment

Hoi, lieve lezer,
Ik wil graag even vertellen waarom ik al een week niets gepost heb, in de hoop dat het ook in jou iets wakker maakt…

Ik heb een helse Menière-week achter de rug. Één van de dingen waar ik onder andere mee in zat was: shit, ik moet iets posten en het gaat niet! De woensdag heb ik het opgelost door een oude post van mijn kookblog De wispelturige kok te plaatsen over de voordelen van gember en kurkuma, maar daarna heb ik het moeten loslaten.
Liever geen post dan één die vlug vlug met een wattenhoofd half in elkaar geflanst is.

Deze week lijkt het gelukkig gedaan met de aanvallen en voel ik me alweer stukken beter. Toch, of misschien net daarom, ga ik nog even extra me-time nemen om weer helemaal op te laden.

Meer wandelen, yoga & meditatie, lezen, relaxatie-oefeningen en vooral: bewust zijn van mijn gedachten! Ik zag niet zo heel lang geleden een filmpje van Bruce Lipton waarin hij zei dat 95% van je gedachten onbewust zijn en slechts 5% bewust! Ik wil dus echt aan de slag met mijn gedachten. Als er negatieve komen (en die komen er, want je brein gaat om je te beschermen graag in de wat als-modus) die ombuigen naar positieve. Het is soms moeilijk om toe te passen, maar ik geloof echt in de kracht van gedachten, dus daar wil ik nu even veel aandacht aan geven.

Daarna kom ik graag fris en monter en vol inspiratie terug!

Intussen hoop ik dat je alvast iets aan dit tekstje gehad hebt en dat het je stimuleert ook aan jezelf te denken. Zelfzorg, jezelf op de eerste plek zetten, het mag, hoor! Gezond “egoïsme”!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *