Eens iets uit een kookboek

Sandra Rogiers De Wispelturige Kok Leave a Comment

In de week voor de bib sloot vanwege Corona heb ik een paar kookboeken meegebracht om eens wat inspiratie op te doen, en die van Sandra Bekkari stak er voor mij met kop en schouders bovenuit.

Ik ben één van de weinige Vlamingen die nog geen kookboek heeft van haar. Ik heb haar pas een tijdje geleden echt ontdekt. Online. Weet je nog, die chocomousse? (En ik zag onlangs in haar TV-programma dat ik veel smakelijker bloemkoolsaus zou kunnen maken, maar ik blijf het toch op mijn manier doen.)

Nu dus eens een boek meegebracht om in te neuzen. Kijk eens wat ik daaruit gemaakt heb, kijk eens: heerlijke zalm met spinazie. En haar boek staat gewoon vòl met van die aantrekkelijke recepten!

Dus nu wil ik al haar boeken hebben. En heb ik mezelf wat extra bezigheid gegeven: eens neuzen tussen mijn kookboeken welke ik allemaal ga wegdoen om plaats te maken voor die nieuwe die erbij zullen komen.

Als jij even niet weet wat gedaan: maak eens iets uit een kookboek en deel je foto!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.