Enthousiast over die extra FB-pagina!

Sandra Rogiers Positivo Ofnie Leave a Comment

Oeoeoeoe, het zit er echt aan te komen ik heb net een kennismakend tekstje voorbereid voor de extra FB-pagina met allerlei tips en weetjes en relaxatietechnieken in ruil voor een vrije bijdrage waar ik volgende maand – dat is volgende week al! – graag mee zou beginnen en nu maken er twintig vlinders de gekste capriolen in mijn buik en ik ben zo retehyped zoals die ene influencer het zei dat ik nu vlug even alle bakplaten een wasbeurt ga geven ‘t is nochtans niet nodig voor vanavond want we eten straks frietjes, mmm, dit geheel terzijde maar…

‘k Ben enthousiast, mocht dat nog niet duidelijk zijn!!!

(En dat na een behoorlijk slechte dag en nacht, zie je wel dat da niks wil zeggen, hé!)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *