Geen etiketten maar ware leiders

Sandra Rogiers Positivo Ofnie Leave a Comment

Oeoe-è-è-è-è-è-è-è oeoe-è-è-è-è-è-ow
(Neenee, wacht, ik doe geen huilende baby of sirene na, je merkt wel waar ik naartoe bouw…)
Oeoe-è-è-è-è-è-è-è oeoe-è-è-è-è-è-ow

🎵Who run the world? Girls!🎶

Dat ene zinnetje van Beyoncé heb ik al wel eens gezongen toen ik eens iets beter kon dan mijn man. (Maar dan wel zonder dat sirene-stukje.) Al grappend, want natuurlijk hebben we elk onze talenten en vullen we elkaar mooi aan. Misschien ziet deze zangeres het anders.

Zou ze bedoelen dat er achter elke sterke man een sterke vrouw staat? Dat die hen zachtjes influisteren wat te doen en dat die dat dan doen om hun vrouw te plezieren?

Of heeft ze het over het idee dat de wereld er beter zou uitzien met overal vrouwen aan de top omdat die een zachtere aanpak hebben?

Kweenie, hoor, ik denk dat er zowel tussen vrouwen als mannen capabele en minder capabele leiders zitten. Mij maakt het niet uit wie het leiderschap op zich neemt, als ze maar gewoon steeds het allerbeste voor hebben met hun mensen. Dan mag daar voor mij om het even welk etiket op plakken.

En dan kunnen we zingen:
🎵Who run the world? The right people in the right places!🎶
(Maar dat bekt dan weer niet zo goed, zeker?)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.