Gelukkig kun je je elke dag herpakken – een goedmaak-ontbijt

Sandra Rogiers De Wispelturige Kok

Een goedmaak-ontbijt.

Neenee, ik heb geen ruzie gemaakt. Ik ben deze week door omstandigheden tegen mijn goede gewoonte in om boodschappen geweest net voor de middag, en dus met al een klein hongerke. Met als gevolg dat al wat zoet/zout/vet was enorm mijn aandacht trok. M&M’s, chips, pizza’s, koek, snoep. 🤦‍♀️ Da was dus geen goed idee. (Hoewel ze dat thuis wel ne keer leuk vonden natuurlijk.)

Gelukkig kun je je telkens weer herpakken. Vanochtend extra vitamientjes met een fruit- en notenontbijt.

Fruitsalade gemaakt van
2 bananen
1 appel
sap van 1 citroen (tegen het verkleuren, maar voegt ook een lekkere smaak toe!)
2 gele kiwi’s
1 appelsien
Naar wens zelf toe te voegen (want niet iedereen apprecieert dat bij zijn/haar fruit):
zonnebloempitten
hazelnoten
En omdat dat zo mooi oogt:halve passievruchten.

Smakelijk!

Hoe zet jij jouw weekend in?