Hemelse spinazie-rollekes

Sandra Rogiers De Wispelturige Kok

Spinazie is nooit mijn favoriete groente geweest, ik eet het omdat het gezond is en voor de afwisseling. Maarre… een mens mag van gedacht veranderen, hé!

Een probeersel, en met jezelf boffen, dat doe je niet, maar ‘k ga het nu toch doen, sè. Lékker dat da was!

Voor 3 rollekes:
500 gram verse spinazie
(Ik deed er ook een bussel warmoes bij die op mocht.)
1 doosje (150 gram) zachte, romige geitekaas (ik gebruikte naturel maar je kunt ook voor kruidenkaas kiezen)
(mijn eigen) kruidenzout (van mijn post van 7 februari)
Nog wat jonge geitekaas om te bestrooien.
3 tortilla’s

Spinazie (en warmoes) licht stomen.
Laten afkoelen.
Potje kaas erdoor roeren en kruiden.
Telkens 1/3 van het mengsel in de lengte over een tortilla verdelen en oprollen.
In een schaal leggen, nog wat kaas over strooien en een twintigtal minuten op 200 graden in de oven.

Smakelijk!