HSP Lifestyle van Scarlet Le Pair, een aanrader!

Sandra Rogiers Positivo Ofnie Leave a Comment

Ergens begin grote vakantie had ik een cursus gevonden die ik interessant vond. Het was in de buurt en in de namiddag, dus dat zou moeten lukken. Toch bleef ik maar uitstellen, ik had het gevoel dat ik niet moest inschrijven. Het was een half jaar lang elke week en ik had het gevoel dat ik daar niet aan toe was.

En dat is ook gebleken. Blij dat ik geen flinke som geld betaald heb om ziek thuis te zitten…

Mààr!

Eind oktober zag ik op FB reclame passeren van Scarlet Le Pair. Had ik al eerder aan meegedaan maar was helaas een hele tijd uit mijn vizier verdwenen, en nu kwam daar toevallig de reclame voor november voorbij: healen met edelstenen. Sprak me direct aan en mijn gevoel zei meteen: doen!

Het is gewoon thuis, het is kort, het is wanneer je zelf kunt, het is op de voor mij makkelijkste manier om info op te nemen: koptelefoon op en luisteren (komt echt veel beter binnen zo, voor mij) en tegelijk kijken naar degene die aan het vertellen is, en het is gewoon heel interessant!

En zo voelt het ook alsof ik iets heel nuttigs voor mezelf doe terwijl ik toch thuis moet blijven…

Ik weet niet goed hoe ik het accuraat genoeg kan omschrijven maar het is echt een aanrader! Een maand lang kun je elke dag online een filmpje bekijken op haar website scarletlepair.com. Die duren meestal maar vijf à tien minuutjes, uitzonderlijk eens een halfuur, en je kiest zelf wanneer je die bekijkt, wat mij natuurlijk heel goed uitkomt, dan kies ik een moment uit dat ik me best voel. En je hóeft zelfs niet elke dag als dat niet lukt, ze schrijft er telkens bij of iets belangrijker is of niet.

Je kan het zo beperkt houden of zo uitgebreid maken als je zelf wil: je kan via Telegram extra tekstjes krijgen, je kan op FB extraatjes vinden, je kunt op YouTube filmpjes van haar vinden. Je kan elke dag op de topic van de dag reageren als je dat wil, met een inzicht, een vraag om advies, een vraag om een kaartje te trekken,… Je kan zelfs oudere filmpjes met cursussen en meditaties en zo bekijken als je die maand lid bent van haar HSP Lifestyle-community, als je dat wil.

Ze omschrijft het zelf als een soort Netflix van spiritualiteit, en ik vind het fantastisch.

Ik voel me op een manier verbonden met haar. Soms schrijf ik iets in een blog en dan heeft ze het daar die dag of de dag erna toevallig ook over. (Telepathie? Iets met de Akasha-kronieken?) Of zij zegt iets, wat me dan inspireert om een blog te schrijven. (Zoals “nieuwe hersenverbindingen”, dat deed me dan aan die tractorsporen denken.) Of zoals die keer dat ze zei dat ze zich die dag wat kouwelijk voelde, een halve minuut nadat ik mijn handen op de chauffage gelegd had om het wat warmer te krijgen. Soms zit ik ergens mee en zegt of schrijft ze nét datgene waar ik nood aan heb. Ze versterkt wat ik al denk of in me heb. Ze geeft een duwtje waar je het nodig hebt. Kies intuïtief een oud filmpje uit, en wedden dat het net over iets gaat waar je behoefte aan had?

Echt, het gaat niet alleen over leren, het is gewoon ook therapie voor mij.

(En dat aan de geweldige prijs van twintig euro voor één maand! En je moet zelf verlengen als je dat wil, dat gebeurt niet vanzelf, wat ik eigenlijk ook wel apprecieer, want ik heb daarna nog tijd nodig om te herhalen en verwerken en eigen te maken… Alleen wel hopen dat de FB-reclames me geregeld blijven bereiken zodat ik terug op de kar kan springen.)

Één van de lessen ging trouwens over massages geven met edelstenen. Leek me écht iets voor mij! Al vroeg ik me af of ik daar moest aan beginnen. Nóg iets extra erbij… Ik héb al zoveel interesses…

(En nu even een rare overgang, maar het is er wel één, hoor:)

Ik ontving vrijdag een persoonlijk voor mij getrokken kaartje van haar. Het ging over nieuwe ideeën en nieuwe mogelijkheden en je daarvoor open stellen.

Ik werd direct daarna ingegeven zelf ook kaartjes te trekken voor mezelf, was alweer even geleden, en wel drie engelenkaarten en één opgestegen meesters-kaart.

Engelen:

(De eerste twee had ik nog nooit getrokken maar waren wel heel erg van toepassing op mij:)

* Vergiffenis: Vergeef jezelf zodat je met wijsheid en vertrouwen verder kan.

* Tijd voor je familie: Zoek balans tussen tijd alleen en tijd met je gezin.

(Maar nu!!!:)

* Spelen met kristallen.

Opgestegen meesters, en deze kaart vloog er tijdens het schudden gewoon uit, dus die wou echt wel gezien worden:

* Epona – Kristallen.

Als dat geen teken was! Ik direct naar mijn ventje, enthousiast een “hele reke” ratelend, waarop hij waarom niet zei, dus ik heb intussen zo’n massagegriffels besteld, zodat ik zodra ik daar aan toe ben ermee kan experimenteren. (Gelukkig heb ik een gewillig proefpersoon dichtbij.)

Nog iets extra op mijn lijstje van wat ik binnenkort allemaal wil doen, maar ik kijk er enorm naar uit!

Die eerste halve maand heeft al zó veel met en voor me gedaan, ik ben benieuwd wat nog volgt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *