Ik heb Jedi-krachten!

Sandra Rogiers Positivo Ofnie Leave a Comment

We zijn vorige week dan toch eens ergens naartoe geweest. Ondanks het gevoel dat voor ons nu rond uit eten hangt. We misten het. En we hadden nog een cadeaubon liggen die we vorig jaar gekregen hadden.

We zijn maandag gaan ontbijten. We hebben ervan genoten. Gezellig, heel lekker en vriendelijke mensen, wat wil je nog meer?
Het voelde bìjna normaal aan.

We mogen blij zijn dat we dat op de valreep nog gedaan hebben. Vanaf maandag moeten alle restaurants weer dicht. Slik.

Jammer voor hen, want alles was volledig Corona-proof. Je moest je masker aan om binnen te komen en naar je tafel te gaan. Je moest, als je binnenkwam, je handen ontsmetten en wachten tot je naar je tafel begeleid werd. De tafels stonden minstens anderhalve meter van elkaar. De eigenaars droegen de hele tijd hun masker. Om naar het toilet te gaan deden we ons masker aan, en je kon er nadien nogmaals je handen ontsmetten.

Maar het heeft geen zin om erover te klagen. Het werd zo beslist, we hebben het te aanvaarden…

Mag ik, om te voorkomen dat ik er verder over zaag, vertellen over iets dat ik daar ontdekt heb?

Na het handen wassen na het toiletbezoek wuifde ik voor zo’n apparaat waar dan papier uit komt om je handen af te drogen.

Nu ben ik niet zo’n Star Wars-superfan (dus als ik het me niet juist herinner, vergeef me), maar er kwam spontaan een beeld naar boven van Liam Neeson die zijn hand voor iemand zwaait, zegt wat hij wil van die persoon, en dat dan ook bekomt.

Ik heb Jedi-krachten! Ik wuifde, wou papier, en kreeg het!

The Force is strong in this one.

😉
😁
😂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.