Is kledingstijl iets genetisch?

Sandra Rogiers Positivo Ofnie

Omdat het niet altijd over serieuze dingen moet gaan:

Ik begin het me echt af te vragen. Of kledingstijl iets genetisch is.

In mijn late tienerjaren begon ik plots zwart te dragen. En stoere bottinen. En ik liep wel eens met zo’n roodzwartgeblokt houthakkershemd rond.

Ik moest dus nogal kijken toen Dochterlief daar ook plots mee begon!

En zowel mijn man als ik hadden tijdens onze jongere jaren van die cargopants. Je weet wel, die broeken met van die grote zakken op de bovenbenen. Lekker handig, kon je vanalles insteken! Kon ik het kopen van een handtas nog wat uitstellen, want dat was toen nog veel te ladylike voor mij.

Tijdens ons laatste shoppingvoormiddagje, dringend op zoek naar broeken voor onze kinderen, viel hun oog toch ook wel op cargopants, zeker!

Brengt me meteen terug naar mijn jongere jaren.

Toen had ik ook zoveel extra strijkwerk met die broeken! 😄