Kerst in 2020

Sandra Rogiers Positivo Ofnie Leave a Comment

Nog geen halfuur nadat ik gisteren op mijn praktijkpagina het aanbod voor een les relaxatiepraktijken plaatste, dacht ik al: wie doet dat nu, op Kerstmis, een normaal mens plaatst dan mooie kerstwensen…

Ja, ik dus. En daarna vulde ik de vaatwas, waste de rest af, sorteerde de was en liet de wasmachine een rondje draaien.
Het voelde dan ook gewoon als een dag als een ander. We waren de avond voordien niet naar een feestje geweest en de dag zelf werden we ook nergens verwacht.

Daar hangen natuurlijk ook voordelen aan vast. Andere jaren durf ik weleens klagen dat het allemaal teveel is op te korte tijd. Heel veel Kerst- en nieuwjaarsbezoekjes, heel veel eten, heel veel dingen eten die je niet gewend bent te eten, veel te laat in bed,…
Deze keer ga ik geen hele maand nodig hebben om te recupereren.

Maar toch…
Ik miste de gezelligheid van sfeervol samenzijn met de familie.
Uiteraard hebben we het thuis met ons viertjes ook gezellig gehad, maar da’s toch nog anders.

Omdat ik er zelf al een hele tijd van droom, durf ik een voorspelling doen: als dit allemaal gedaan is, dan gaat er een explosie van reserveringen zijn in feestzalen en restaurants!

Ik kijk daar in elk geval ongelooflijk naar uit, de zin om nog eens een echt groot feest te organiseren is enorm! Lekker eten, gezellig samenzijn en uiteraard: samen dansen en luidkeels liedjes meekwelen.

Zo vroeg mogelijk in 2021, graag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.