Knolselderstoemp met gehakt

Sandra Rogiers De Wispelturige Kok Leave a Comment

Onder het motto “als je er gehakt door draait lusten ze alles”, heb ik vandaag nog eens knolselder op het menu gezet.

1 knolselder
2 hele grote pastinaken
5 hele dikke wortels
Zout, peper, nootmuskaat
500 gram gehakt

Snij de groenten in kleine stukken, kook gaar.
Bak intussen het gehakt los.
Giet wat van het kookwater van de groenten in een kan (you know the drill, voor als het wat te waterig zou zijn, je kunt altijd weer wat bijgieten indien nodig, en de rest kun je met al zijn smaak en opgenomen vitamientjes gebruiken in soep) en prak de boel grof.
Kruid.
(Hier nam ik een portie apart voor mij en deed er wat mosterdblad bij (terwijl het beschikbaar is, moeten we ervan profiteren!) en wat hazelnoten, zonnebloempitten en sesamzaad.)
Het gehakt door de stoemp mengen en geniet van de kids hun gezicht als ze zien dat het weer “iets met gehakt” is…

Smakelijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.