Knuffel eens een boom

Sandra Rogiers Relax Body Mind Leave a Comment

Ik geef het toe, ooit deed ik zelf nogal lacherig over “boomknuffelaars”.

Tot iemand zei: probeer het nu eens gewoon. Kies een boom uit die je aanspreekt. Je hoeft hem niet eens te knuffelen, leg gewoon je handen op zijn stam. Stel je voor dat je contact maakt met de boom. Dat je je ermee verbindt. Dat er wortels uit je voeten groeien, doorheen de zijne. Dat je zijn sappen, zijn energie door je heen voelt stromen.

En effectief, even later voelde ik het tintelen in handen, armen, voeten, benen, en al snel voelde ik me één met de boom, met het bos, en voelde ik het helemaal door me heen.

Dus… Probeer het ook eens, zou ik zeggen…
(Misschien ’s morgens vroeg, als je nog helemaal alleen in het bos bent! ????)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *