Mode-probleempje

Sandra Rogiers Positivo Ofnie

(Omdat het niet altijd over serieuze dingen moet gaan, hé. 😄)

Ik begin zo stilletjesaan door mijn voorraad sokken te zitten. (Letterlijk en figuurlijk, haha.) Dus ben ik online gaan neuzen naar vrolijke sokken. Ik wil namelijk nooit meer saaie sokken dragen. Dat je die niet kunt zien achter mijn sneakers en lange broek kan mij niet schelen (jammer voor jou, dat wel), ík weet wat ik draag en ik voel me er helemaal anders door.
(Tja, wat andere vrouwen hebben met sexy lingerie, dat heb ik dus met sokken. 😁)

In de meeste winkels kun je vaak alleen maar saaie sokken vinden, daarmee dat ik al eens graag online rondneus. En als ik dan het merk “Happy Socks” zie: altijd prijs. Dus heb ik enkele paren besteld.

En wat gebeurt er de dagen nadat je online rondgeneusd hebt naar iets?
Inderdaad, dan verschijnen er zomaar allerlei advertenties op FB die te maken hebben met wat je zocht.
Negeer ik uiteraard altijd, want je kunt toch niet blíjven kopen?

Tenziiiiijjjjj…
Je nog véél léúkere sokken tegenkomt!! Elk paar op deze website bestond uit twee verschillende maar bij elkaar passende sokken! Kon ik echt niet laten passeren!

Vandaag is mijn bestelling toegekomen en mijn hart maakte een sprongetje in de lucht. Normaal doe ik nochtans niet aan funshoppen of aan online kopen als bezighouding, en normaal ben ik ook niet zo materialistisch aangelegd dat ik blij word als de pakjesdienst aanbelt, maar deze keer…
Hier werd ik blij van.
(En oké, ik geef het toe, ik heb er meer gekocht dan alleen maar deze drie, maar nu heb ik tenminste een leuk voorraadje waarmee ik weer een tijd weg kan. 😇)

Toch wel spijtig nu, dat niemand ze gaat kunnen zien. Ik krijg spontaan zin om ze in sandalen en met een rok of korte(re) broek te dragen.

(Wat zou Jani daarvan zeggen?)
(Kan me óók niet schelen! 😜)

Kan een afbeelding zijn van binnen