Oepsie in de winkel

Sandra Rogiers Positivo Ofnie Leave a Comment

Ik onderbreek heel even mijn FB-pauze voor een vree belangrijke mededeling. 😉

Ik schreef al eens eerder dat je niet vóór een maaltijd om boodschappen moet gaan, en ik zou schertsend kunnen zeggen dat ik het speciaal voor jou nog eens heb uitgetest, maar ik ben te teleurgesteld in mezelf.

Je moet dus niet denken: ‘Goh, ik rij vlug om burgers, dan zijn ze vanavond allemaal blij.’ als je al bijna vijf uur niets gegeten hebt. En zeker niet als het bijna die tijd van de maand is. En al helemààl niet als er nog verse echo’s in je hoofd klinken van stemmen die zeggen dat we hier ook nóóit iets lekkers in huis hebben (waarmee ze dus bedoelen ongezonds. Wat trouwens ook niet waar is, alleen niet zo vaak als zij zouden willen 😁).

Ik werd rood van schaamte toen ik aan de kassa kwam, want pas als je alles op de band legt besef je wat je allemaal mee hebt. 🙈🙈🙈

Ik heb alles verstopt zodat ik het mondjesmaat af en toe kan uithalen.

En als ik nog eens in zo’n situatie ben, blijf ik lekker thuis en neem gewoon wat pasta en passata uit de voorraad om het avondeten mee te maken. Ook gegarandeerd blije gezichten! 😄

O, en op weg naar huis getankt: ‘t was “maar” 75 euro in plaats van de 100 die we daar kortgeleden nog voor betaalden, woehoew! 🙄🤷‍♀️

En ik zag een zelfrijdende camion.

Allee ja, dacht ik heel even, een seconde later zag ik dat de bestuurder links zat.

🤦‍♀️
😂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *