Ook therapeuten hebben hun weg te gaan

Sandra Rogiers Relax Body Mind Leave a Comment

Hoi,

Ik wou graag iets vertellen: ik ben reiki aan het leren!

Ik denk nu wel eerst even aan mezelf en doe voorlopig alleen zelfbehandeling. Eerst voor mezelf zorgen en aan mezelf werken, het goed onder de knie krijgen, de oefeningen en meditaties doen die ik van de reiki-leraar meekreeg en voelen wat het allemaal doet.
En als de tijd rijp is, wil ik dit graag ook aanbieden aan mijn klanten. Maar nu dus nog even niet. (Jezelf op de eerste plaats zetten, het mag!)

Waarom laat ik dit al weten als ik het toch nog niet aanbied?

Omdat ik voel dat ik sinds mijn reiki-inwijding heel anders omga met energie tijdens de massage. Wat anderen al veel eerder opmerkten, maar wat ik eerst zelf moest leren en ervaren (en geloven): blijkbaar masseer ik heel energetisch. Omdat ik er nog niet zelfzeker genoeg over was, durfde ik het nog niet zo te benoemen.

Maar nu ik het zelf bewust ervaar en ondervind, wel!

Ik bied dus energetische ontspanningsmassages aan, wie het ook eens wil ervaren, maak gerust eens een afspraak!

Groetjes,
en nog een fijn weekend!

Sandra

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.