Opruimen op zijn Sandra’s

Sandra Rogiers Positivo Ofnie Leave a Comment

Ik stond vanochtend op met het idee een filmpje te maken. Het was nog heel vroeg, dus weinig of geen verkeer (toch één van de voorwaarden om een filmpje te maken, zonder al te veel achtergrondgeluiden). Ik had enkel dat blad met tekst nodig dat ik een hele tijd geleden gemaakt had, daar wou ik iets mee doen. (Ja, ik voel me veel rustiger in mijn hoofd als ik de tekst bij me heb.)

Ik wist precies waar ik dat blad zou vinden: in de kast in de stapel met dingen die ik “eens” ga klasseren. Da’s echt zóóó’n slechte gewoonte van mij: als het uit mijn zicht is, vergeet ik dat het bestaat. ???? (Is gelukkig niet zo met mensen. ????)

Misschien moest ik tijdens het zoeken naar dat blad die stapel maar eens sorteren.

Resultaat: na een uur lag heel mijn kamertje vol met stapeltjes van vanalles, mijn tafeltje, de kast, de massagetafel (die toch al gebruikt werd als bewaarplaats van boeken en mappen en papieren) en de vloer.

En dat blad niet gevonden. Blijkt dat ik het toen niet uitgeprint had. ????????‍♀️????

Doe ik straks wel, als iedereen wakker is.

Intussen ruim ik dan maar alle stapeltjes weer op.

(Wat dus de reden is, de keren dàt ik eens in opruim-modus schiet, dat ik dat alleen doe als niemand thuis is. Halverwege de dag ligt heel de living of keuken of whatever vol met stapeltjes van vanalles voordat het er weer netjes uitziet. ????)

Hoe ruim jij op?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *