Overnight oats

Sandra Rogiers De Wispelturige Kok Leave a Comment

Het leuke aan overnight oats is dat je de volgende ochtend geen werk hebt aan je ontbijt. En dat je kan variëren zoveel je wil.

Noten, pitten, zaden, vers fruit, diepvriesfruit, gedroogd fruit, kokosrasp, ahornsiroop, honing, zelfs chocoladestukjes, er bestaan verscheidene soorten plantaardige melk, gebruik je fantasie maar. Altijd lekker!

Op de foto zie je een glaasje met
een laagje havermoutvlokken,
een dun laagje lijnzaad (wat enorm veel vocht opneemt en daardoor wat uitzet),
een laag frambozen,
een laag havermoutvlokken,
een dun laagje hennepzaad,
een laag frambozen,
een lepel acaciahoning,
een laatste laag havermoutvlokken,
en daarna traagjes amandelmelk bijgieten tot het glaasje helemaal vol is en de havermout verzadigd.

Een nachtje in de frigo zetten en de volgende ochtend heb je snel een heerlijk ontbijt.

Probeer je het ook eens? Laat maar weten wat jij erin deed, een beetje inspiratie is altijd welkom.

Smakelijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.