Paarse bloemkoolsoep

Sandra Rogiers De Wispelturige Kok Leave a Comment

Als je eens wil bewijzen dat sommigen met hun ogen eten moet je eens soep maken van paarse bloemkool!

Degene die eerst reageert met “Bwaha! 🤣 Roze soep!” zal eerder geneigd zijn “Da’s ook lekker…” te zeggen na het proeven, degene die “Èèèèè, wat is dà?!” eerder “Da’s rààr…”
(Bij ons toch. 😋)

2 teentjes knoflook en 1 ui in stukjes snijden en aanstoven in ruim olijfolie.
1 paarse bloemkool in roosjes snijden en mee aanstoven.
1 lepel bouillonpoeder (ik hield het simpel, de kleur was al avontuurlijk genoeg) en1,5 liter water toevoegen.
Koken tot gaar en mixen.

Smakelijk en veel plezier met de reacties!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.