Pass those good vibes!

Sandra Rogiers Positivo Ofnie Leave a Comment

Ik ben vanochtend wakker geworden met een heerlijke droom in mijn achterhoofd. Ik stond dus superopgewekt op. Toen het tijd werd om de kinderen wakker te maken (we houden een soort schoolritme aan, zij het dan een stuk later dan normaal) voelde ik me extra blij, dankbaar, gezegend dat ik weer een dagje met hen tegemoet ging.

Ze krijgen altijd een knuffel als ik hen wakker maak. Als ze daarvoor in de stemming zijn tenminste, dat merk ik gauw genoeg.

Vanochtend klopte ik zoals altijd zachtjes op hun deur, wandelde binnen en zei goedemorgen. Echt een übervrolijke, bijna gezongen goedemorgeeeeen!

Ze slapen in aparte kamers maar toch reageerden ze beiden op dezelfde manier anders dan anders. Normaal hebben ze tijd nodig om helemaal wakker te worden (op een bepaalde leeftijd willen kinderen liever langer slapen), deze keer waren ze beiden meteen klaarwakker. Dochterlief gaf me een extra dikke knuffel, Zoonlief zei het met een knuffel én woorden: ik krijg er energie van, hoe je me vandaag komt wakker maken.

Ook aan de ontbijttafel verliep alles aangenaam en vlotter.

Wat een leuk idee, als je je goed voelt dat je dit zó makkelijk kunt doorgeven!

Pass those good vibes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.