Probeer eens iets nieuws wat je normaal niet zou durven

Sandra Rogiers Positivo Ofnie Leave a Comment

Bezigheidstip van de dag: probeer eens iets nieuws wat je normaal niet zou durven

Mijn zoon heeft zijn haar graag iets langer. Dan hangt het voor zijn ogen en werkt dat op mijn zenuwen. Maar niet op de zijne. Tot het dat plots wél doet en het ineens niet snel genoeg af kan.

En dat moment was vanochtend. Zonder vooruitzichten wanneer hij nog eens naar de kapper kon gaan vroeg hij of ik dat wou proberen. Ik doe namelijk ook altijd het haar van mijn man zelf, maar da’s gewoon met de tondeuse, makkelijk zat. Hij wou het zo kort niet. Dat werd dus schaarwerk!

‘Als het niet goed lukt is het niet erg, het duurt toch nog minstens 2 weken en waarschijnlijk nog langer voor we naar school mogen, tegen dan is het alweer wat bijgegroeid.’ Zo overtuigde hij mij om het toch te proberen.

Het resultaat… valt nog redelijk mee. ‘Te kort vanvoor, maar de rest is goed.’ kreeg ik te horen.

Gelukkig moet hij enkele weken niet buitenkomen. ☺️

Al kan het nog zo slecht niet zijn. Hij heeft de foto’s direct op Instagram gegooid met de trotse mededeling dat zijn mama, die geen kapster is, dit gedaan had.
Jeuj!
(Maar ik ga toch blij zijn dat ik daarvoor weer naar iemand ga kunnen gaan die daar meer talent voor heeft als dit voorbij is…)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.