Spanning ontspannen

Sandra Rogiers Relax Body Mind

We hebben allemaal wel eens last van spanningen.Dat kan zich zonder dat we er op letten vastzetten in het lichaam. Belangrijk is dus dat we ons bewust zijn van fysieke reacties, en die gespannenheid loslaten. Bij mij is het steeds de drie-eenheid voorhoofd-kaken-schouders. Als ik gespannen ben, of zenuwachtig, of druk, dan heb ik gegarandeerd een gefronst (of verbaasd!) voorhoofd, …

Sa Ta Na Ma-mantra

Sandra Rogiers Relax Body Mind

Deze mantra-meditatie is al tijden één van mijn favorieten, eentje die voor mij voelt als go with the flow, the circle of life, wat moet komen, dat komt wel,… Je gebruikt er ook mudra’s bij, en spreekstem, fluisterstem en gedachtenstem, wat het een stuk makkelijker maakt om je te concentreren. Vind ik. Zin om ook te proberen? Op Sa (geboorte) …

Joepie, autoreclame!

Sandra Rogiers Relax Body Mind

WHOOP WHOOP, ik heb eindelijk reclame op mijn auto!Ligt helemaal aan mezelf, hoor, dat het zo lang geduurd heeft. Ik kan soms namelijk nogal een trage zijn, een echte twijfelaar. Dan denk ik er teveel over na. Ook bij dit. Zet ik gewoon mijn logo, want eigenlijk spreekt dat toch voor zich, Relax Body Mind?Telefoonnummer, mail, website?Waarvoor men allemaal bij …

Recensie

Sandra Rogiers Relax Body Mind

Woehoew! Ik mocht een heel mooie recensie ontvangen op mijn Facebookpagina van een tevreden klant. Fijn! Wil je graag ook eens ervaren wat een energetische ontspanningsmassage bij Relax Body Mind met jou doet? https://relaxbodymind.be/

Verhoog je trillingsfrequentie

Sandra Rogiers Relax Body Mind

Een Positivo Ofnie-blog van 10 juli 2020, maar omdat ik hem nog steeds belangrijk vind, deel ik hem hier graag nog eens… VERHOOG JE TRILLINGSFREQUENTIE, VERHOOG JE VIBRATIE Ik tril niet, ik heb het toch niet koud? Ik vibreer niet, ik ben toch geen gsm? Toen ik voor het eerst hoorde en las over trillingsfrequenties snapte ik er niets van. …

Zo goed mogelijk voor jezelf zorgen

Sandra Rogiers Relax Body Mind

De herfst komt er weer aan! Enkele tips om zo goed mogelijk voor jezelf te zorgen: Eet zoveel mogelijk (verse) (biologische) groenten en fruit. Gebruik verse of gedroogde kruiden en specerijen. Verwerk knoflook en ui in je voeding. Allemaal goed om veel vitamientjes en andere geneeskracht binnen te krijgen. Bijenproducten zoals honing, bijenpollen, koninginnegelei en propolissiroop werken ook versterkend op …

Spanningen van je afschudden…

Sandra Rogiers Relax Body Mind

Shake it like a wasmachien! Gooi alle spanningen van je af! SSSSCHUDDEEEEENNNNNN! Hèhè, dat kan deugd doen. (Op Instagram had ik een leuke meme gevonden die hiervoor de inspiratie was 🙂 https://www.instagram.com/p/CT2rCF1rbyz/…)

Warme oproep

Sandra Rogiers Relax Body Mind

Ik geloof in trillingsfrequenties, in vibraties, in “Het Veld”. In liefde boven angst. Dat licht sterker is dan duisternis. Ik geloof ook in de kracht van visualisatie, in de kracht van een gevoel of een beeld uitstralen, in collectief bewustzijn, in het honderdste aapje-effect. In de kracht van samen. Ik heb het gevoel dat er een andere wereld op komst …

Het ideale doktersbezoek?

Sandra Rogiers Relax Body Mind

Soms zie ik op Instagram een leuke foto of een leuk tekstje, en deze van spiritualtitans vond ik wel heel toepasselijk om ook hier te delen: