Repost Over dromen, tekenen en gevoelens naar buiten brengen

Sandra Rogiers Positivo Ofnie

Nog eens een oude. Een repost om niet te vergeten dat we onze demonen mogen helen, angsten verwerken…

Repost blog 14 januari 2019:
Ik had onlangs een speciale droom. Ik was zowel Mijn Angsten, Mijn Demonen die in De Duisternis vertoefden als De Witte Eenhoorn die met zijn liefdevolle, zuivere, helende lichtstraal die duisternis weg nam en zo ook mijn angsten heelde.

Zoals dat in dromen kan gaan: van het ene moment op het andere zat ik in mijn living dat tafereel te schilderen. En met een prachtig resultaat ook nog, al zeg ik het zelf!

Dus toen mijn dochter in het weekend vroeg of we nog eens samen zouden tekenen en wat ik ging tekenen schoot dat plaatje me direct te binnen. Ik zou dat wel eens natekenen.

Helaas reikt mijn echte leven-talent niet zo ver als mijn droom-talent.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

🎶Oh well, whatever, nevermind.🎵😉

Ergens gaf het wel een goed gevoel dat dat stukje zo uit mijn systeem raakte. Want ik vond het wel een mooi beeld, en ik heb ook een beetje het gevoel dat dat beeld klopt: ik ben zelf mijn angsten aan het wegwerken. Niet zo simpel als met een lichtstraal en poef, alles is weer beter. In horten en stoten. Maar toch.

Dus zet ik me over mijn schaamte heen en post mijn kinderlijke tekening. In de hoop dat ik zo anderen kan aanmoedigen.

Om over je dromen na te denken. Wat zouden ze kunnen betekenen?

Om te voelen dat perfect niet nodig is. (Een les waar ik steeds maar weer tegenaan loop.) Doen is belangrijker. Durven.

Om iets te doen wat je gevoelens naar buiten brengt. Voelt veel beter dan ze vanbinnen op te potten.

Al iets in gedachten?