Return of the light

Sandra Rogiers Positivo Ofnie

Ik weet niet meer van wie die woorden kwamen, ik lees en luister zoveel, maar die persoon had een andere uitdrukking voor de eerste officiële winterdag: the return of the light, en daar voelde ik wel iets bij.

De dagen worden vanaf nu weer elke dag iets langer, waardoor we elke dag weer  enkele minuten meer zon hebben. En vandaag staat de zon toevallig ook echt helemaal paraat, waarvoor dank, want dat gaf me weer een boel extra energie.

Maar ik voelde het meer als “het gevoel” licht, toen ik “de terugkeer van het licht” hoorde. Een soort hoop die aan de horizon gloort… Voel jij het ook?
Ik geloof het ook echt, er komt meer en meer licht! Merk jij het ook?

Scherm uit, naar buiten het licht in (in letterlijke en figuurlijke zin), en als er straks weer donkerdere dagen komen, verspreid dan zelf licht!