Speltwraps

Sandra Rogiers De Wispelturige Kok Leave a Comment

Bijna brand gesticht in mijn keuken! 
Ik heb al zo’n 20 jaar ervaring met pannekoeken bakken en toch kwam ik dit nu voor het eerst tegen: ik morste hete olijfolie uit mijn pan op het fornuis en het schoot meteen in brand.
Het hoofd koel gehouden: dampkap uitgedaan want die zoog de vlammetjes precies omhoog, fornuis uitgedraaid, natte vaatdoek genomen en erop gegooid en ‘t was gepasseerd.
Zo. Heb ik nu ook eens meegemaakt.

De wraps smaakten nóg zo goed.

Voor 6 kleintjes:
300 ml amandelmelk
100 gram volkorenspeltmeel
wat Herbamare-kruiden
en bakken in olijfolie voor extra hartigheid.

Beleggen met allerlei groenten. Héérlijk!

Vanavond was dat postelein, radijs, wortel, paprika, komkommer en rode biet.
Ik heb helaas niet aan avocado gedacht om guacamole te maken, dan maar ne keer met ketchup

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.