Telepathie

Sandra Rogiers Positivo Ofnie

Soms denk ik dat ik van een andere planeet kom. Als ik weer eens moeite heb met iets gezegd krijgen. Als mijn tong in een knoop slaat, als de woorden in mijn keel blijven steken, als ik in mijn hersens de juiste woorden niet vind om keurige zinnen mee te maken.

Dan denk ik dat ik van een andere planeet kom. Waar heel anders met elkaar gecommuniceerd wordt. Waar de beelden die ik voor mijn geestesoog zie direct zo binnenkomen bij de ander. Waar de ander meteen voelt wat ik voel.

Nu moet dat eerst nog vertaald worden, en dat neemt zijn tijd, en soms loopt het mis. Alsof je op reis bent in een ver land, met alleen maar een woordenboek om je hopelijk verstaanbaar mee te kunnen maken.

Ik voel me soms “je foto’s van je gsm met een kabeltje overzetten naar een ander toestel” in een land waarin iedereen “mijn foto’s staan meteen ook op mijn ander toestel met de Cloud (of zoiets)” is.

Óf…!
Misschien ben ik alvast een prototype! 😆
Gemaakt om via telepathie te communiceren, maar alle anderen hebben die functie nog niet dus heb ik nog geen ontvanger voor mijn zender!

Zou de mens ooit naar telepathie evolueren?
Hoe handig zou dat zijn?!

Pas wanneer we ons niet schamen voor hoe of wat we denken, zien of voelen?