The one without een duidelijke titel biekos odderwaais verklap ik meteen my point

Sandra Rogiers Positivo Ofnie

Je weet wel al dat ik tijdens het koken en zo altijd wel naar iets luister, hé. Dat hoeft niet altijd iets serieus te zijn, soms ben ik in de stemming voor iets grappigs. YT weet dat ook al, en stelt geregeld filmpjes voor.

Deze keer was één daarvan dit filmpje van een optreden van Danny Bhoy. Had ik een hele tijd geleden al gezien, maar ik herinnerde mij dat ik dat toen heel grappig gevonden had, vooral het begin, dus keek/luisterde ik nog eens.

Kijk je ook even naar de intro? Want de persoon die ik intussen geworden ben, vindt daar natuurlijk ook nog iets anders van.

Een minuutje, ongeveer van 0:30 tot 1:30, en daarna mag je mijn opmerking in de opmerking lezen.

https://www.youtube.com/watch?v=fzV-u73jdWg&t=486s
(Danny Bhoy live at the Sydney Opera house (2007), geplaatst door Georgina Cocker)