Vanalles-pizza

Sandra Rogiers De Wispelturige Kok Leave a Comment

Soms kopen we diepvriespizza, we wonen hier tenslotte in een democratie. ????

Meestal maak ik pizza liever helemaal zelf, van deeg tot beleg. Dan weet je tenminste wat er in zit. ????‍♀️

En soms is ‘t een compromis: kant-en-klaar deeg, zelf te beleggen.

Deze keer was ‘t da laatste.

Toen ik aan het bedenken was wat ik op die van Manlief en mezelf zou leggen, moest ik denken aan gekochte pizza’s waar, als je chance hebt, vijftien stukjes groenten op liggen.

Als ik nu eens helemaal het omgekeerde doe, dacht ik, en completely overboard ga met de groenten? ????

Ik belegde hem 3-4 centimeter hoog met
passata,
paksoi,
rode paprika,
witloof,
venkel,
radijs,
rode ui,
knoflook,
oregano,
geraspte geitenkaas.
En ananas op mijn deel en spekreepjes op het zijne.

En lékker dat da was! ????

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *