Waar ik nu naar luister met mijn koptelefoon

Sandra Rogiers Positivo Ofnie

Een blogje voor mocht er ergens een lezer zijn die ook soms nood heeft aan geluid om andere geluiden niet (of minder) te horen.

Ik had al eerder geschreven dat ik kook met mijn ANC-koptelefoon op, om niet helemaal overprikkeld te raken door sissende pannen, borrelende kookpotten, zoemende dampkamp en daarnaast ook nog eventuele TV- en babbelgeluiden.
Als ik kook, dan moeten ze me met rust laten.

(Zoals dat verhaaltje van die zenboeddhist die zei:
“Als ik eet, dan eet ik.
Als ik wandel, dan wandel ik.”
Als in: ik ben geconcentreerd en mindful bezig met waar ik mee bezig ben.
Dus voeg ik eraan toe: Als ik kook, dan kook ik. (En luister ik naar één of andere podcast. 😁))

Naar serieuze dingen zoals TedTalks luisteren, gaat me nu even niet af.
En muziek werkt sowieso op mijn zenuwen. Letterlijk.

Maar ik heb een ander best wel leuk kanaal gevonden, met comedy, lekker luchtig, en soms sta ik luidop te lachen in de keuken en vragen de anderen zich waarschijnlijk af of ik nu helemààl gek geworden ben.

Mocht je benieuwd zijn, kun je hier vinden:
https://www.youtube.com/channel/UCvlVuntLjdURVD3b3Hx7kxw
En vogelgeluiden, ook altijd goed!
https://www.youtube.com/watch?v=NK2_bcQcoD4&t=7243s

Zo, ik wens je nog een fijne zondag toe, en moge je altijd mooie dingen horen!
xxx