Wanneer ik geen zin heb in beweging

Sandra Rogiers Positivo Ofnie

https://www.youtube.com/watch?v=2eDmk3AfQLs
(Beagle On A Treadmill op Humour Hub)

Ik zag dit filmpje ergens op sociale media passeren en dacht direct, da’s precies ik op dagen dat het druk is of wanneer ik moe ben! Dan heb ik ook geen zin om eraan te beginnen en al helemaal niet in lastige oefeningen.

Met een béétje wilskracht zet ik dan YouTube op. Niet om naar een podcast of muziek te luisteren. Daar staan ook duizenden work-outs op, en dan tik ik bijvoorbeeld in: 5 minute standing abs. Want, komaan, vijf minuten lukt toch wel, zeker? En staande buikspieroefeningen zijn bijlange zo moeilijk niet als liggende.

(En door die vijf minuten lichaamsbeweging krijg ik soms net meer energie waardoor ik dan zin krijg om nog een filmpje uit te kiezen om mee te doen!)

Ja, op zo’n momenten (oké, oké, op andere momenten en voor andere dingen ook vaak 😇😁) pas ik het principe toe van goed genoeg is perfect.
Een beetje is beter dan helemaal niet.

(En als van dat beetje een beetje meer komt, zoveel te beter!)

Wat is jouw go to als je ergens geen zin in/fut voor hebt?