Warme oproep

Sandra Rogiers Positivo Ofnie

(‘t Is weer een “zweverige” vandaag, dus als dat niet aan jou besteed is, no hard feelings, sla gerust over!)

Ik geloof in trillingsfrequenties, in vibraties, in “Het Veld”. In liefde boven angst. Dat licht sterker is dan duisternis.

Ik geloof ook in de kracht van visualisatie, in de kracht van een gevoel of een beeld uitstralen, in collectief bewustzijn, in het honderdste aapje-effect. In de kracht van samen.

Ik heb het gevoel dat er een andere wereld op komst is. Liefdevol, gezond, respectvol, verdraagzaam, empatisch, samenwerkend, menselijk,…

Dat we nog net dat duwtje nodig hebben…

Daarom wil ik graag voorstellen, of oproepen zelfs, om samen te visualiseren, een gevoel uit te sturen, met hoe meer we dat tegelijk doen, hoe krachtiger. Zelf ben ik eerder een ochtendmens, maar om aan zoveel mogelijk mensen tegelijk te raken stel ik voor om dit om 20u te doen. Doe elke dag mee, een paar dagen in de week of zelfs maar één dag, twintig minuten, tien, vijf of zelfs maar één minuut, alle beetjes helpen.

Doe je mee?

Zet het in je agenda, steek het in Herinneringen in je gsm, zodat je het niet vergeet…

Richt je niet op wat je weg wil, zie gewoon voor je hoe je het wél wil, vóel alsof het al zo is.

Ik geloof erin dat we dat kunnen. Samen.

💖