With a little help from my friends

Sandra Rogiers Positivo Ofnie

Ik was aan het twijfelen welke titel ik zou nemen voor deze blog. Eerst dacht ik aan “nee heb je, ja kun je krijgen” maar deze lijkt me toch passender.

Na die leuke eerste twee weken dat ik mijn relaxatiepraktijk weer mocht openen, dacht ik: ik zou graag meer klanten bereiken, ik volg nog eens de raad van die ene persoon die zei dat ik beter eens betalend reclame maakte op Facebook. Dat heb ik dan ook gedaan.

Maar zo’n gesponsorde reclame, als ik dat zie, dan moet het al heel erg opvallen of me toevallig heel erg interesseren, of ik scroll gewoon verder.

Op mij maakt het altijd meer indruk als iemand van mijn Facebookvrienden iets deelt. Dan heb ik meer het gevoel dat die daar achter staat en dan ben ik sneller geneigd het bericht helemaal te lezen.

Dus zei ik tegen mezelf: kom, je moet gewoon durven hulp vragen (Nee heb je, ja kun je krijgen 😁). Ik deelde mijn reclame ook op mijn persoonlijke pagina en vroeg of ze me wilden helpen meer bekendheid te krijgen door te delen.

En wat was ik daarvan geschrokken! (In positieve zin, hoor!)
Achteraf kun je bekijken hoeveel mensen je bereikt hebt. Dat waren er vijfenhalf duizend via de betaalde reclame en nog eens vijfduizend door deelacties. Wàt?!

Het leverde me dertien nieuwe volgers op en enkele nieuwe afspraken. Ikke blij!!
(Ik had eerder al gelezen dat als je verhoudingsgewijs duizend mensen bereikt met gelijk welke reclame, je al heel blij mag zijn als daar één van erop reageert, dus ik vond het geslaagd!)

Het is echt opvallend: hoe meer ik masseer, hoe meer zelfvertrouwen ik krijg, hoe meer ik in mijn kracht sta in dat energetische ook, én hoe meer ik me zélf opgeladen voel als ik afscheid neem van een klant die weer helemaal ontspannen is.

Ik deed mijn vorig werk heel graag, maar nu heb ik écht mijn ding gevonden.
Ik ben dolgelukkig!

Dus dank je wel aan mijn Facebookvrienden die mijn reclame gedeeld hebben met hun Facebookvrienden, die het op hun beurt weer deelden met hun Facebookvrienden!
Woehoew!