Witloof-spinazie-feta-quiche

Sandra Rogiers De Wispelturige Kok Leave a Comment

1 rol bladerdeeg
1 kg witloof, in stukken
0,5 kg spinazie
1 brikje (soja-)room
3 eieren
1 pakje feta, in blokjes
wat geraspte (geite-)kaas

De rol bladerdeeg alvast uit de verpakking halen.

Witloof stoven, spinazie stomen.
In een vergiet goed laten uitlekken! (Anders is-ie wat waterig. ☺️)
De oven voorverwarmen op 200 graden.
Het bladerdeeg in een springvorm leggen.
Uitgelekt witloof en spinazie over verdelen.
De eieren met de room loskloppen in een kommetje, kruiden met peper en wat zout.
Het ei-mengsel over de groenten gieten.
De blokjes fetakaas en wat geraspte kaas erover strooien.
40 minuten in de oven.

Smakelijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.