Zoetzure noedels

Sandra Rogiers De Wispelturige Kok Leave a Comment

1 pak eiermie of noedels

6 grote wortels
1 bleekseldertje (zonder blaadjes, die kun je houden voor in soep, bvb)
1 rode en 1 gele paprika
500 gram champignons
1 groot blik ananas op sap (sap aan de kant houden voor de “saus”)

Het sap vd ananas in een kommetje gieten, samen met
1 klein blikje tomatenpuree
5 lepels azijn
2 lepels bindmiddel, bvb maïzena
zout

De groenten snijden.
De mie of noedels beginnen klaarmaken.
Groenten en ananas aanstoven, beetgaar.
Als de mie of noedels klaar zijn, bij de groenten voegen.
Het kommetje sap-mengsel goed roeren en onder de groenten mengen.
Nog een minuutje roerend op het fornuis laten staan.

Smakelijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.