Mijn aanbod

Image

In deze drukke tijden en haast je, rep je-maatschappij is het aan te raden af en toe op de rem te staan en even tijd te nemen voor jezelf.

 • Kom helemaal tot rust met een deugddoende energetische ontspanningsmassage.
  Voor een echt stevige dieptemassage moet je niet bij mij zijn, mijn ervaring is dat een relatief zachte massage ook heel veel kan doen.
  Kom je puur ter ontspanning, dan doe ik een volledige lichaamsmassage.
  Kom je om pijn en spanning te verlichten, dan ga ik gerichter te werk.
  Sowieso leg ik af en toe op het gevoel even mijn handen ergens om de energie beter te laten stromen, om te helpen losmaken, loslaten, opnemen.

  (Ik doe trouwens niet aan erotische massages en dit is ook niet bespreekbaar)

 • Voor wie niet graag gemasseerd wordt maar toch de kracht van energie wil ervaren bied ik reiki aan. Net als massage kan reiki rust en balans in lichaam en geest brengen, het zelfgenezend vermogen stimuleren, pijn verminderen, de energie weer laten stromen, ondersteunen bij ontgifting, ...

 • Relaxatietechnieken:
  Het neemt de oorzaak van je stress natuurlijk niet weg, maar regelmatig ontspannings- of oplaadmomentjes inbouwen kan ervoor zorgen dat je er beter mee kan omgaan, dat je minder prikkelbaar bent, dat je je over het algemeen rustiger voelt en beter kunt relativeren.
  Ik bied je graag een uur lang een oase van rust, waarna je de aangeboden oefeningen en technieken ook thuis kunt toepassen.
  (Hou de agenda of de Facebook-pagina in de gaten voor workshops en groepssessies.)

 • Bach Bloesemgesprekken:
  Meer behoefte aan een luisterend oor? Maak gerust een afspraak voor een gesprek, ik luister naar je verhaal en achteraf kun je ter ondersteuning een flesje Bach Bloesems bekomen, samengesteld op basis van jouw noden.
  (Opgelet: de kans bestaat dat ik ook wat algemeen gezondheids- of voedingsadvies meegeef! 😄)

 • Nieuw: werk preventief aan je welzijn met een korte algemene reading op afstand. Daaruit volgen een aantal tips en/of inzichten, dingen die je meer of minder mag gaan doen, dingen waar je je bewust van mag zijn,... Dat kan op lichamelijk, emotioneel, spiritueel vlak zijn. Aanvullend trek ik een kaartje voor je. Deze dienst vind ik zó belangrijk om te kunnen delen dat ik er geen vaste prijs voor vraag: je kiest zelf hoeveel je geeft, afhankelijk van wat je eraan had en hoeveel je kwijt kunt.

Prijskaartje:
• 60 euro voor een uur (dus uitgezonderd voor de reading);
• 8 euro voor een flesje Bach Bloesems;
• Voor de reiskosten indien aan huis vraag ik een kilometervergoeding van 0,50 euro per afgelegde kilometer heen en terug.

Waar:

 • In Natuurhuis De Vlier, op de eerste verdieping (Koning Albertstraat 109, 8210 Veldegem)
 • Of, indien dit niet lukt, kom ik ook aan huis (vertrek vanuit Ruddervoorde)

Je kunt me bereiken op 0486/69.98.18 of Sandra.relaxbodymind@gmail.com.

Enkele recensies die ik op Facebook mocht ontvangen van klanten:

Telkens verrast door Sandra haar zachte, helende, liefdevolle en tegelijkertijd zeer krachtige energie! De volledige lichaamsmassage op zich vind ik heerlijk ontspannend, maar eens je Sandra's energie oppikt, krijgt deze een compleet nieuwe dimensie, die telkens nog uren, soms dagen, blijft nazinderen.
***
Al 2 keer ervaarde ik zaligheid van de energetische massage door Sandra. Je wordt warm en persoonlijk ontvangen. Bij klachten wordt hierop gewerkt en voel je de negatieve energie echt wegstromen. Aan de andere kant sturen Sandra's handen heel veel positieve energie door je lichaam waar ik heel lang kan op teren. En omdat het zo'n deugd doet, voor zowel lichaam als ziel, zal ik dit mezelf zeker nog cadeau doen.
***
Een energetische ontspanningsmassage krijgen van Sandra, dat is volledig tot rust komen, lichaam en geest, en als herboren buiten stappen. Sandra is een warme en zachtaardige dame, die rust en positieve energie uitstraalt. Ze is bekwaam in haar vak en heeft absoluut gouden handen! Ook mijn dochter van 10, die als hsp'er soms wat vast zit in haar hoofdje, komt bij Sandra helemaal tot rust.

Image
Image
Image
Image